Šalviové gnocchi s kuracím mäsom

Šalviové gnocchi s kuracím mäsom

Šalviové gnocchi s kuracím mäsom sú perfektný pokrm, ktorý vás zasýti a zároveň vám ušetrí trochu času. Na jeho prípravu pokojne použite hotové gnocchi z obchodu, my vás neprezradíme. Keď sa budete držať postupu, výsledok vás určite nesklame.

Ingrediencie

  • 4 kskuracie prsia s kožou

  • soľ

  • olivový olej

  • 12 lístkovšalvia

  • 600 gčerstvé zemiakové gnocchi

  • 1 ksčervená cibuľa

  • 2 strúčikycesnaku

  • 500 gparadajková passata

  • 200 mlkurací vývar

  • 80 gnastrúhaný parmezán

Postup

  1. Mäso osolíme z oboch strán. Na panvici nahrejeme olej, pridáme šalviové lístky a opečieme ich do chrumkava. Potom ich odložíme na bok. V panvici opečieme z oboch strán aj mäso, preložíme ho do pekáčika a pečieme v rúre pri 180 °C asi 12 minút.

  2. Do rovnakej panvice pridáme trochu oleja a opečieme na ňom gnocchi do zlatista. Pridáme nakrájanú cibuľu a po 1 minúte aj nakrájaný cesnak. Všetko orestujeme, primiešame passatu, vývar a šalviu. Omáčku zredukujeme.

  3. Opečené mäso nakrájame na plátky. Gnocchi s omáčkou rozdelíme na taniere, poukladáme plátky mäsa a posypeme parmezánom. Dobrú chuť!

Ohodnoťte recept
Hlavné jedlá
Mäsité jedlá
Cestoviny a pizza
Taliansko
leto

Komentáre (0)

K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre

Podobné recepty

  • Recepty
  • Ingrediencie
  • Články

© Copyright 2024 - Varíme spolu

Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah je chránený autorskými právami.