Šalviové gnocchi s kuracím mäsom
Šalviové gnocchi s kuracím mäsom sú perfektný pokrm, ktorý vás zasýti a zároveň vám ušetrí trochu času. Na jeho prípravu pokojne použite hotové gnocchi z obchodu, my vás neprezradíme. Keď sa budete držať postupu, výsledok vás určite nesklame.
Ingrediencie
4 kskuracie prsia s kožou
soľ
olivový olej
12 lístkovšalvia
600 gčerstvé zemiakové gnocchi
1 ksčervená cibuľa
2 strúčikycesnaku
500 gparadajková passata
200 mlkurací vývar
80 gnastrúhaný parmezán
Postup
Mäso osolíme z oboch strán. Na panvici nahrejeme olej, pridáme šalviové lístky a opečieme ich do chrumkava. Potom ich odložíme na bok. V panvici opečieme z oboch strán aj mäso, preložíme ho do pekáčika a pečieme v rúre pri 180 °C asi 12 minút.
Do rovnakej panvice pridáme trochu oleja a opečieme na ňom gnocchi do zlatista. Pridáme nakrájanú cibuľu a po 1 minúte aj nakrájaný cesnak. Všetko orestujeme, primiešame passatu, vývar a šalviu. Omáčku zredukujeme.
Opečené mäso nakrájame na plátky. Gnocchi s omáčkou rozdelíme na taniere, poukladáme plátky mäsa a posypeme parmezánom. Dobrú chuť!
Komentáre (0)
K tomuto receptu zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre